Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Богданівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04365230) був реорганізований і увійшов до складу Суботцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Богданівської сільської ради

Оголошення

Виконавчий комітет Богданівської сільської ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Богданівської сільської ради.

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Богданівської сільської ради, 27431, вул.. Миру, 10, с. Богданівка, Знам'янський район, Кіровоградська область.

Підстава для проведення конкурсу:

Рішення  виконавчого   комітету  Богданівської  сільської  ради  № 144 від 26.05.2017 року

Місце і час проведення конкурсу - с. Богданівка, вул. Миру, 10, о 14 год. 00 хв. 24.07.2017 року

Контактна особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з

вивезення побутових відходів - секретар сільської ради Панасюк Т.М.      тел. (05233)7-31-08.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Наявність   матеріально-технічної   бази;   вартість   надання   послуг;   досвід

роботи з  надання послуг з  вивезення  побутових  відходів;  наявність  та

кількість працівників відповідної кваліфікації,

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення

побутових відходів:

розміри та межі території Богданівської сільської ради - в межах с. Богданівка та с. Кучерівка(с. Богданівка- 633.9 га; с. Кучерівка-213.7 га.)

перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів: приватні житлові будинки, комунальні житлові будинки, підприємства, установи, організації на території с. Богданівка та         с. Кучерівка.

середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження: при плано в о-п од вірному вивезенню побутових відходів середній кілометраж маршруту становить 88 км.

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

багатоквартирні житлові будинки:

Загальна кількість будинків- 47, кількість мешканців таких будинків-528 мешканців

Місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання):   всі  будинки  знаходяться  на території  с.  Богданівка  та

Кучерівка,    опалення-індивідуальне,    наявне   газопостачання,   центральне водопостачання- наявне не у всіх будинках.

Відомості про балансоутримувачів будинків: багатоквартирні будинки знаходяться на балансі КЕВ м. Кропивницький, «Черкаситрансгаз», Богданівська сільська рада.

Наявність, кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні.

одноквартирні житлові будинки:

Загальна кількість будинків - 1744;

Місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання) - всі будинки знаходяться на території с. Богданівка та с. Кучерівка, опалення-індивідуальне; підключення до газопостачання, центрального водопостачання, будинки облаштовано вигрібними ямами.

Наявність, кількість, місцезнаходження, об'єм І належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів, характеристика під'їзних шляхів - відсутні, у дні передбачені графіком відходи мешканці виставляють біля будинків, а автотранспорт підприємства їх забирає.

підприємства, установи та організації:

Загальна кількість та перелік підприємств, установ та організацій, їх характеристика (бюджетні або інші споживачі, наявність підключення до централізованої каналізаційної мережі, центрального опалення, водо- та газопостачання), місцезнаходження, кількість, об'єм, місцезнаходження та належність контейнерів - 38 підприємств,організацій та бюджетних установ, з них облаштовані контейнерними майданчиками: відсутні. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами - побутові відходи вивозяться на сміттєзвалище за межі села Богданівка.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: -місце:  Кіровоградська область,  Знам'янський  район  с.  Богданівка, вул.. Миру, 10, 27431, секретар сільської ради.

-конкурсні   пропозиції   подаються   особисто   або   поштою   протягом   30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Додаткова інформація щодо конкурсної документації за телефоном (05233) 7-31-08; (05233) 7-31-19

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *