Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Богданівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04365230) був реорганізований і увійшов до складу Суботцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

нові прямі дотації для фермерів

 Повідомляємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2018 року №911 внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.

Зокрема, запроваджується бюджетна субсидія для новостворених фермерських господарств у розмірі 3 тис. грн. на 1 гектар. Максимальний розмір субсидії – 60 тис. грн. на одне фермерське господарство. Крім того, бюджетна субсидія надаватиметься на кожного члена фермерського господарства у розмірі 5,5 прожиткового мінімуму (до 30000 грн. на 1 фермерське господарство).

Нові напрями державної підтримки будуть реалізуватися через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

Адреса Кіровоградського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств: 25006, м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, кім. 415. Телефон: (0522) 243702, факс: (0522) 243340. Директор відділення – Яцканич Михайло Іванович. Для отримання бюджетних субсидій необхідно до регіонального відділенння Укрдержфонду подавати заяву і наступні документи:

- копію статуту фермерського господарства (для юридичної особи) або копію договору (декларації – у разі одноосібного ведення) про створення сімейного фермерського господарства; - відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою;

- копію фінансового документа, що підтверджує наявність чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік (для фермерського господарства). Таким документом має бути форма № 2-м або форма № 2-мс; - копію фінансового звіту за останній квартал – для фермерського господарства, які зареєстровані в поточному (2018) році;

- довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості;

- згоду фермерського господарства щодо надання Мінагрополітики інформації, яка становить банківську таємницю або містить персональні дані.

На підставі пакету документів, отриманих від фермерського господарства, регіональні відділення Укрдержфонду формують реєстри фермерських господарств і до 10 числа передають їх до центрального відділення Укрдержфонду.

Мінагрополітики на підставі наданого узагальненого реєстру перераховує кошти до Укрдержфонду в межах обсягу відкритих бюджетних асигнувань, який в свою чергу перераховує кошти на поточні рахунки фермерських господарств. Скористатися фінансовою підтримкою за цими напрямами можна один раз протягом бюджетного року.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *